Muiden, 6 juni 2018 – Telecom Monitor, onafhankelijke telecomadviseur voor de zakelijke markt, is tijdens het jaarlijkse Vodafone Business Partner of the Year event op 23 mei j.l. beloond voor de wijze waarop zij al sinds 2006 het onderscheid maken in de dienstverlening richting haar klanten.

Aan de hand van de Net Promotor Score (NPS) is gebleken dat Telecom Monitor de hoogste score heeft weten te behalen in de categorie Indirect Managed Partner. Hiermee heeft, volgens VodafoneZiggo, Peter Brouwer, eigenaar van Telecom Monitor en zijn team een award verdient voor de hoogste klanttevredenheid van alle partners.

Peter Brouwer ontving de felbegeerde award uit handen van Dennis Kleinloo, Director Partner Sales bij VodafoneZiggo. In zijn dank speech vertelde Peter dat uitblinken in service en dienstverlening in deze competitieve tijd belangrijker is dan ooit tevoren. Telecom Monitor heeft het vertrouwen van haar relaties gewonnen door het geven van de juiste aandacht op het juiste moment. Hij bedankte zijn team en de vele relaties voor hun vertrouwen en het uitbrengen van hun stem.

Over Telecom Monitor

Peter en Allard van Winsen zijn sinds 1989 actief in deze markt en gespecialiseerd in mobiele Hardware, Cardware en Consultancy. Na een grondige inventarisatie geeft Telecom Monitor zijn advies in uw keuze voor netwerk, abonnementen, toestellen, etc. Daarbij verzorgt Telecom Monitor uiteraard de complete implementatie van een en ander, ontzorgt u gedurende de contractperiode en houdt uw account up-to-date. Zo geeft Telecom Monitor u op onafhankelijke wijze een perfecte begeleiding in uw mobiele communicatie!